Så lyckas du på framtidens matmarknad
2024-02-19 kl. 09.30 - 15.00
DALARNA SCIENCE PARK + ONLINE
19
feb
Konkurrensen på livsmedelsmarknaden är hård och kräver träffsäkra erbjudanden som tillgodoser kundens behov på rätt marknad. Vi bjuder in till en dag om framtidens matsystem och hur man kan utveckla nya hållbara och lönsamma affärer inom livsmedel.
Dagen leds av Sara Maxence och kommer bland annat att innehålla: matsystemets uppbyggnad, trender inom matsystemet, strategier för att lyckas på livsmedelsmarknaden samt kommersialisering och kundförståelse.
Program måndag 19 februari
09.30 Kaffe
10.00-12.00 Föreläsning: Framtidens hållbara matsystem och marknadsstrategier för livsmedelsföretag
12.00 Lunch
13.00-15.00 Workshop: Hur lyckas du på livsmedelsmarknaden
Deltagaravgift
Förmiddag 400 kr (möjlighet att delta på plats eller se via länk)
Heldag 500 kr inkl lunch (endast för deltagare på plats)
Sista anmälningsdag 12 februari.
Om Sara Maxence
Sara Maxence har över 10 års erfarenhet inom utvecklingsfrågor inom matsystemet. Med djup kunskap om matinnovation och stark drivkraft har hon introducerat 650 produkter på den svenska marknaden och lanserat två i USA. Sara har även ansvarat för ICAs nätverk av lokala producenter och har insikter om att vara leverantör till ICA. Efter att ha lämnat ICA har hon utvecklat ett nätverk inom svensk matindustri för att stödja producenter i deras utvecklingsresa.
Kontaktperson
David Levrén
070-360 44 03
david.levren@dalarnasciencepark.se
Denna aktivitet genomförs inom ramen för projektet Livsmedelsinnovation Dalarna med finansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden och Region Dalarna.