Branschdag för livsmedelskedjan

Branschdag för livsmedelskedjan

2024-10-29 kl. 08:45 - 16:45

Stiernhööksgymnasiet, Rättvik

29

okt

Välkommen till en branschdag som lyfter livsmedelsbranschen i Dalarna, från jord till bord. Här möts producenter, förädlare, upphandlare, krögare och storkökspersonal för att nätverka och skapa nya affärsmöjligheter.

Dagen bjuder på inspirerande föreläsningar: Ingela Stenson, chefredaktör på Livsmedel i fokus, talar om ”Hållbarhetens dilemma”, och Erik Tosterud & David Levrén från Dalarna Science Park presenterar ”Innovation för matföretagare”, där de ger insikter om hur man utvecklar idéer till nya produkter eller tjänster och förbättrar innovationsledningen i företaget. Erik Tosterud utbildar i innovationsledning och ger oss en inblick i vad det handlar om tillsammans med David Levrén som jobbar med utvecklingsfrågor för livsmedelsföretag på Dalarna Science Park.

Det kommer att finns flera valbara seminarier och möjligheter till nätverkande.

Kom och träffa oss under dagen!
En av våra affärsutvecklare från Dalarna Science Park kommer att finnas på plats och berätta och vad vi kan erbjuda dig som livsmedelsföretagare i Dalarna. Vi vet att många har fullt upp med vardagen och ont om tid för det strategiska arbetet. Går du omkring med en oro för vad som väntar och beslut som måste fattas? Eller är du snarare nyfiken på hur lönsamt och hållbart ditt företag skulle kunna bli? Oavsett vilket, nu kan du få hjälp att komma vidare. Kom och vår affärscoach under branschdagen. Så berättar han mer om vårt innovationsprogram för livsmedelsföretagare. Läs mer om erbjudandet här.

 

Läs hela programmet för branschdagen här

Biljettpris: 400kr (exkl moms). Serviceavgift 20kr tillkommer. Obs! Sista dag för biljettköp är 14 oktober. Här köper du biljetter

Läs mer på dalarnasmatmassa.se

Branschdagen är en gemensam satsning från Dalarnas kompetenscenter för livsmedelskedjan, Länsstyrelsen i Dalarnas län, Lantbrukarnas Riksförbund, Dalarnas Science Park, Dalasmak, Lokal Mat, Lokal Gastronomi Dalarna, Organic Sweden, Upphandlingscenter Falun Borlänge-regionen, Upphandlingsenheten Mora, Orsa, Älvdalen och Region Dalarna. 

 

David Levrén

Projektledare

070-360 44 03